Gratis Behandling & Rådgivning

Links


Her et udvalg af links til gratis tilbud om rådgivning, grupper og behandling.

ACA (Adult Children of Alcoholics) er et fællesskab af kvinder og mænd, der deler erfaring, styrke, håb og kærlighed for at blive raske efter de katastrofale følger af at være vokset op i et alkoholisk eller dysfunktionelt hjem. Det eneste, der kræves for at blive medlem, er et ønske om at komme sig over eftervirkningerne af forældrealkoholisme eller anden dysfunktionel forældreadfærd.

Al-Anon er et fællesskab af slægtninge og venner til alkoholikere. De deler erfaring, styrke og håb for at blive bedre til at takle deres liv og problemer.

ALFA København tilbyder en sammenhængende indsats. De hjælper med ambulant alkoholbehandling og misbrugsbehandling, afgiftning, afrusning eller stabilisering, samtidigt med at du modtager den terapeutiske behandling.

Børnesagens Fællesråd er et netværk af 20 landsdækkende organisationer, der arbejder for at sikre fattige og udsatte børn en tryg og god opvækst. Netværkets værdigrundlag er FN’s Børnekonvention.

Dit Rum arbejder med at aftabuisere misbrug – og give børn en forklaring på det “underlige”, der foregår i familien, når fx far eller mor tager stoffer eller drikker for meget.

Fri Af Misbrugs mission, vision og værdier er fundamentet for alt de gør. De ønsker at tilbyde den mest anerkendte landsdækkende rådgivning for småbørnsfamilier med misbrugsproblematikker. De ønsker at være en attraktiv forening for ansatte og frivillige og at være en forening som styrelser, kommuner, virksomheder, fonde og andre foreninger er stolte af at støtte eller samarbejde med.

KABS Behandlingscenter leverer lægelig og social behandling for stofmisbrug og alkoholmisbrug til 837 borgere fra 46 kommuner lige nu.

Nar-Anon er for pårørende til stofafhængige. De er anonyme og deler erfaring, styrke og håb gennem møder, personlig støtte og telefonkontakter.

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt og er der for at hjælpe dig.


Skulle du sidde derude og kende til et tilbud der ikke er med på listen, så send os en mail med informationerne så din viden kan blive til gavn for andre. På forhånd tak. 


Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at spore, hvordan vores hjemmeside bliver tilgået og hvilke sider du har besøgt. Ved at klikke Godkend accepterer du at vi bruger disse informationer anonymt.

Læs mere her
Godkend