Pårørendehistorier


Pårørendehistorier


Vi har alle som pårørende vores historier med os, som har gjort os til de mennesker, som vi er i dag. Disse historier har på godt og ondt masser af både fællesnævnere og forskelligheder. Det er derfor vigtige fortællinger, for os, at dele og give opmærksomhed og plads. Der er ingen, der er fuldstændig alene med de udfordringer, som de står med. Vi slås alle sammen med de samme mekanismer i kampen med afhængighed.


Vi har forsøgt at samle nogle af historierne her på siden, og vi er altid interesserede i at høre om flere. Send gerne din historie ind til os via vores kontakt formular her. Alle historier, som vi lægger op her på siden, er altid anonymiserede. Vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte historierne.


Pårørendehistorier:

Sofie er født ind i det, som hun selv i mange år betegner som en kernefamilie. Familien består af far, mor, en seks år ældre storebror og så Sofie selv.


Tryk her for at læse mere.

Charlottes søn begyndte sit misbrug som 13 årig og har i mange år været inde og ude af misbrug.
Tryk her for at læse mere.

Julia er vokset op i en dysfunktionel familie sammen med sin lillebror. Hendes far har drukket tæt hele hendes opvækst. Hendes mor har været meget belastet af ...


Tryk her for at læse mere.

Få din historie ind her

Få din historie ind her


Få din historie ind her

Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at spore, hvordan vores hjemmeside bliver tilgået og hvilke sider du har besøgt. Ved at klikke Godkend accepterer du at vi bruger disse informationer anonymt.

Læs mere her
Godkend