Bliv frivillig

Bliv frivillig


LPSA er baseret på frivillig arbejdskraft.


Hos LPSA arbejder vi på at skabe et netværk af frivillige som varetager de forskellige opgaver en landsforening måtte have brug for.

På nuværende tidspunkt kan vi se at vi blandt andet får brug for hjælp til opdatering på sociale medier, svar på spørgsmål fra medlemmer, facilitering af vores kommende netværksgrupper, opbygning af en kampagnegruppe, fundraising, etablering af et politisk udvalg mm.


Vi har brug for din hjælp til at skabe en gennemslagskraftig landsforening hvor du som frivillig bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor vi igennem anerkendelse og dialog, arbejder på at styrke pårørendes synlighed i samfundet.

For at holde en høj faglig standard, forventer vi at alle frivillige deltager i de obligatoriske kurser og mødeaktiviteter. Herunder supervision og kompetenceudvikling, der gør dig i stand til at løfte de opgaver du har påtaget dig.


De frivillige mødes i deres respektive grupper ca. en gang om måneden.

Det forventes at man engagerer sig for minimum et år, men naturligvis gerne mere.


Som frivillig er det vigtigt at være empatisk, positiv, engageret, ansvarlig og god til at holde aftaler.


Er du interesseret i at blive frivillig, så send os en mail med motiveret ansøgning og CV. Inkluder gerne et billede af dig selv.


Ansøgning sendes til: frivillig@lpsa.dk

Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at spore, hvordan vores hjemmeside bliver tilgået og hvilke sider du har besøgt. Ved at klikke Godkend accepterer du at vi bruger disse informationer anonymt.

Læs mere her
Godkend